:)

det bästa med badet var att mannen min hoppade i :)


Light me up!

Jag bara ÄLSKAR att bada! Nu med den vanliga badoljan från Yves Rocher och ljus! En perfekt avslutning på denna dag!


Jag <3 dig


Mys hos syster

Nu sitter hemma hos syrran och väntar på mat, köttgryta står tydligen på menyn :) sen ska jag hem och bada och se revenge!!!


Muskelbristning?

Mitt ben gör så ont att jag bara vill hem och dö i soffan! Skadan kom upp igår på matchen igen som slutade 0-0 btw. Har onda aningar om att det är en muskelbristning :(

Nej nu in och jobba igen!
Puss på er!


Underbara skapelser

Är det bara jag som har blivit helt förälskad i dessa skapelser? Jag vill ha dom allihopa och ställa upp i mitt rum! Tror dock inte att Jimmy skulle uppskatta det lika mycket som jag.
De finns iaf på bl.a. Åhléns city och kostar från 299-799 just nu!


<3


Avklarat!

Kursen klar! Nu på väg till stan!


Serveringsansvarig

Dag två på kursen till att bli serveringsansvarig! Har precis gjort provet och klarade det :)

Nu är det lunch och senare en timmes lära om hur man avvisar personer från mer dricka eller ut ur lokalen, kan bli intressant!


Skön vinst!

Skön vinst med 2-1 och mål av mig :D laget vi mötte, Sam-laget, fick ett skitmål bara!
Nu badar jag och sedan blir det inspelat top model och te med Louise :)


Avgå donken!


Ni visade hjärta!

Läser i stort sätt bara negativa saker om Bajen på twitter/facebook och jag skriver här som jag skrev där:
Jag tycker personligen att Bajen spelade bra och kämpade (förutom vid de 2(!) kontringslägen som Falkenberg fick) och det var vår vanliga otur att de bollarna satt! Tråkigt för hoffe som är så grym!

Nu är det två timmar kvar på jobbet och sedan bär det av till kärrtorps ip för mixkorpen, hoppas det inte börjar regna :)


kärleken och passionen på söderstadion värmer en!

Efter en lång dag är jag äntligen (!) hemma och på schemat står ett långt avslappnande bad med olja från yves rocher som doftar så gott så att jag vill dricka vattnet (även min pojkvän älskar hur jag doftar när vi myser efter att jag badat i den).

Imorgon är det måndag vilket betyder gameday!!! Bajen möter Falkenberg hemma och det enda negativa är att det ska bli kyligare imorgon, ca 13 grader som högst. Det gör dock inget, kärleken och passionen på söderstadion värmer en!


Underbar söndag

Klev på båten klockan 10.30 idag med mini och Oscar och sedan har det blivit sol och bad. Efter en stund kom Jimmy och Söder och Då blev det fotboll och grillning :)


Bamboo garden

Efter shopping blir det nu middag på Bamboo graden för att fira pappa :)


Musikal!

Då har man varit och sett Robins musikal. Den var inte lika bra som den första men Robin var grym som alltid :) nu är det lunch i stan och shopping som står på schemat!


Hem ljuva hem

Så har man kommit hem efter en grym dag! Jobb 7.30-13.30, lunch med Jimmy, massage, tjejkväll och avslutning på syrrans balkong med henne + pojke, Nettis + pojke och min J :) Nu blir det mys i sängen och sedan sova. Sjukt taggad inför musikal imorgon :D Godnatt


Lite färgglatt

Ikväll blir det middag & drinkar med Eleonor mf :) blev helt svartvit klädsel för mig men färgglada naglar iaf!

Nu är det jobb till 13.30 och sedan ska jag möta upp Jimmy och fortsätta till Tyresö för massage :D


Bajenbrudar

Gå in och kolla bajenbrudar.se

Aj!

Grymt jobb av Ulven babes idag på matchen, vinst med 1-0 och mål av fina manda :) badet idag blev en pina pga alla skapsår på ben & armbågar.

Imorgon ska jag och Jeanette till banken för att starta upp ett bankgiro till bajenbrudar, känner mig ganska nervös över det pga att jag inte riktigt vet vad som väntas av oss för att bli "godkända". Önska oss lycka till!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/8-1/3535290/images/2012/pic_203826199.jpg" class="image">


This is how i do it!


Skön vinst!

Skön vinst med 4-0, blev inget mål av mig men en assist iaf ;) imorgon är det återigen match med damlaget!


Nu kör vi!

Mot kärrtorps ip för mixkorpen! Krossa gäller idag!


Tillbaka till 2011?

Andra förlusten i rad för vårt älskade Hammarby. Känns tungt, riktigt tungt. Spelet igår kändes som ett hårt slag tillbaka till 2011 då ingen varken kämpade eller visade hjärta för laget. Hoffe var den enda som ska ha beröm! Hoppas på en vinst på måndag så att ångesten går över.

För evigt trogen, i med & motgång!


Resultatet från igår :)


Fixa naglarna :)


Åh, solutslag :(


Moda

Hälsotallrik och fint sällskap av mini och manda på moda cafe idag! Nu påväg till min nagelstudio för lite vardagslyx! :)


Detaljer


Ledig måndag

Nu bär det av till stan för en lunch med manda och mini :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/8-1/3535290/images/2012/pic_203488539.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3535290/images/2012/pic_203488539.jpg" class="image">


Lite lyx


En helg i Strängnäs

Direkt efter 0-2 förlusten (den första i år) så impuls åkte jag med Jimmy till hans land och kom hem nyss.
Vi har solat, spelat fotboll, kollat bio och ätit väldigt gott. Vi har haft vädret på bår sida för vi har fått 19 grader och sol varje dag :)


Idag kanske man borde bli full


En stund i solen

Då har man ätit lunch då, inte mycket variation men jag har inte tröttnat ännu! Nu sitter jag ute i solen en stund och sedan blir det in och jobba de sista 3 timmarna och sedan kommer Bjb (bajenbrudar) till mitt jobb för möte :)


Dagens detaljer


På jobbet

Dagens latte, så gott!


Glömde..

Glömde ju att säga att det är fotografering med bajenbrudar ikväll!! :)


Godmorgon

Skönt att öppna kl 9 idag istället för 8. Nu sitter jag på tunnelbanan och hoppas på att aldrig komma fram, älskar att sitta på en egen fyra och lyssna på musik!


Sov sött


Diet dag 3

Frukost: Äggröra

Lunch: Kyckling, keso, avokado & grönsaker (bild)

(Tidig) middag: Järpar, keso & grönsaker

Match 2 * 20

Kvällsmål: en nutrilett smoothie, en banan & en avokado


"dålig" förlorare

Jag är en sån dålig förlorare! Fast idag tog jag det bättre än vanligt, antagligen för att jag själv bara kunde ge 30% (skadade låret igår) och därför inte kunde förvänta mig att laget skulle ge allt, jag var ju ändå kapten.

Gamla bild från innesäsongen i vintras :)


Diet

Dieten som jag började med igår har hållt i sig även idag och det känns grymt. Jag har påbörjat dieter förut men aldrig hållit med till dom, nu känner jag mig verkligen taggad ;D

  • Morgon: Macka

powerwalk 2,5 km

  • Lunch: Keso, en nötfärsbiff & sallad
  • Middag: Keso, kyckling & sallad

fotbollsmatch 2 * 20 min

  • Kvällsmål: en nutrilett smoothie & frukt

 


Bajenbrud!

Vann korpenmatchen med 6-0, BBY är grymma! Jag lyckades skjuta på en kille så att han gjorde självmål så det räknas på mig :D BBY är ett mixlag men jag spelar även i ett damlag =)


Viktnedgång låter så brutalt

Skulle blivit gymmet imorse men jag gick ut och gick istället och det är verkligen ingenting jag ångrar. Det är så skönt väder och jag gick i skogen så det var jättemysigt. Blev bara 2,5 km men känns väldigt bra ändå eftersom att det var igår jag påbörjade min viktnedgång, vi får väl se hur dety går. Pojken är stöttande så det känns helt rätt denna gång. Viktnedgång låter så brutalt men jag vill gå ner ca 8 kg och bli lite fastare (som alla vill).

 

Nu ska jag lägga mig i ett bad och sedan dra iväg till jobbet, tänkte gå från slussen =)


Jag är en nörd!

Har lärt mig, LOL.

Det var dock några månader saen jag lärde mig det, för er som inte vet vad är så är det ett spela man spelar online mot/med andra (mot i mitt fall eftersom jag inte har några vänner där haha, de jag känner spelar på en annan "sektion") och krigar för att ta över de andra bas, 5 vs 5 =) Man kan välja bland olika heros och just nu är jag helt såld på Akali.




BAJENBRUDAR!

Bajenbrudar.se

Någon som vet något?

Grymt nervös man var igår den sista halvleken, vad fan höll bajen på med?

Vaknade även idag upp mitt i en mardröm då jag tvingat mig själv att vakna. Nu sitter jag här och början inte jobba förens kl 15.00, men det blir nog en tripp in till stan.
Jag kan tråkigt nog inte ladda ner blogg.se som app så det måste vara något fel på den, någon som vet något?

Jag vill också åka minibuss!

Sitter just på nu pappas balkong. Vi har ingen hemma men pappa bor bara 3 minuter bort så :)
Alla bajenbrudar förutom jag och Josefine är på väg till Värnamo för att se Bajen. Själv hade jag planerat in det innan jag kom på att vi ska fira pappa idag, så det blir till att se matchen på tv.
Skönt att kunna sitta i shorts och tubtopp iaf :) mer sol vill vi ha!

Livet som flickvän, bajensupporter och ordförande i Bajenbrudar!

När man ska sitta och skriva om sig själv så blir det alltid tomt i mitt huvud, men jag ska försöka få fram något :)

Michaela, 23, mer känd som "bajenbruden" vilket jag tänkte döpa bloggen till men det var redan upptaget. För några år sedan startade jag facebooksidan "bajenbrudar" som nu har mer än 6.300 likes och har blivit en officiell supporterföreing för Hammarby IF.
Som ni då kanske märker så är Hammarby något som ligger mig väldigt varmt om hjärtat. Mycket av min tid ägnas nu åt bajenbrudar och Hammarby vilket är grymt kul. Vi har fått ihop ett gäng grymma tjejer till styrelsen och vi hoppas på att växa mer och mer.

Annars bor jag tillsammans med min blivande man söder om söder och jobbar som personalansvarig på ett cafe i gamla stan. Här kommer jag att blogga om livet som flickvän, bajensupporer och framförallt om livet som ordförande i bajenbrudar!





Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0